Task 1: Maps of Gallery

Task 1: Gallery

The first picture shows the layout of an art gallery, and the second shows some proposed changes to the gallery space.


It is clear that significant changes will be made in terms of the use of floor space in the gallery. There will be a completely new entrance and more space for exhibitions.


At present, visitors enter the gallery through doors which lead into a lobby. However, the plan is to move the entrance to the Parkinson Court side of the building, and visitors will walk straight into the exhibition area. In place of the lobby and office areas, which are shown on the existing plan, the new gallery plan shows an education area and a small storage area.


The permanent exhibition space in the redeveloped gallery will be about twice as large as it is now because it will occupy the area that is now used for temporary exhibitions. There will also be a new room for special exhibitions. This room is shown in red on the existing plan and is not
currently part of the gallery.

(178 words, band 9) by Simon


>> Xem thêm những bài mẫu band 9 task 1 khác

Tìm hiểu thêm:

Please disable your adblocker or whitelist this site to have the best experience!

Bạn vui lòng tắt adblock để trải nghiệm đầy đủ nội dung nhé!

error: Content is protected !!